QFP pénzügyi tervezés €-alapokkal, biztonság, hozam, likviditás tervezésével

A Timberland Capital AG és a Timberland Befektetési Alapok kapcsán hagyományos értékeken nyugvó, korszerű befektetési lehetőséget kínálunk, amely például a nyugdíj-előtakarékosság egyik eszköze lehet.

A Timberland Befektetési Alapokkal olyan személyre szabott lehetőséget kínálunk, amellyel a befektető a saját igényeinek megfelelően alakíthatja portfóliójának összetételét, akár a futamidő alatt is (átváltási díjtól mentesen!). Ezáltal a legjobban prosperáló alapok (Carmignac, DJE, DWS) hozamaiból, egy jól összeválogatott kötvényekből és betétekből álló portfólió biztonságából, valamint az arany értékállósságából részesedhetünk. A Timberland Befektetési Alapnál lehetséges e három kockázati osztály arányait tetszőlegesen változtatni a befektetés futamideje alatt bármikor, költség- és forrásadó-mentesen.

(Érdekesség, hogy az ún. unit-linked biztosítási befektetések átcsoportosításával, optimalizálásával is elindítható, az egyéni és családi élethelyzetekre kitűnően testre szabható.)

A bejegyzés trackback címe:

https://gazdagodo.blog.hu/api/trackback/id/tr674911677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása