A Timberland Capital AG és a Timberland Befektetési Alapok kapcsán hagyományos értékeken nyugvó, korszerű befektetési lehetőséget kínálunk, amely például a nyugdíj-előtakarékosság egyik eszköze lehet. 

Timberland-Fonds-HU-JPEG.jpgMagyarországon az elsők között tud a QFP csapata Önnek nyugdíj és más céllal kitűnő, eurós befektetéseket ajánlani. www.QFP.hu Javasolt befektetési időtartam: 5-7 év, illetve 7-10 év, vagy ennél hosszab tartam. (Az előre regisztrált időtartamnál hamarabb történő részleges, vagy teljes tőkekivonásnak semmilyen költsége nincs! A pénzügyi tervezéshez azonban élethelyzet-elemzés, és a lehetőségek, elképzelések, kockázatok alapos analízisére van szükség.)

A Timberland Befektetési Alapokkal olyan személyre szabott lehetőséget kínálunk, amellyel a befektető a saját igényeinek megfelelően alakíthatja portfóliójának összetételét, akár a futamidő alatt is (átváltási díjtól mentesen!). Ezáltal a legjobban prosperáló alapok (Carmignac, DJE, DWS) hozamaiból, egy jól összeválogatott kötvényekből és betétekből álló portfólió biztonságából, valamint az arany értékállósságából részesedhetünk. A Timberland Befektetési Alapnál lehetséges e három kockázati osztály arányait tetszőlegesen változtatni a befektetés futamideje alatt bármikor, költség- és forrásadó-mentesen.

Részesedési osztályok_1.jpg

Egy modern klasszikus: befektetési formáját illetően stabil és konzervatív, rugalmasságát és likviditását illetően korszerű.

  • magas hozam
  • cél a nagyfokú biztonság
  • célszerűség és rugalmasság
  • a fizikai aranybefektetés egyensúlyi szerepe
  • infláció elleni védelem
  • folyamatos és adómentes átjárás a befektetési osztályok között

Az ember a kitűzött céljainak elérésével fejlődik. Menedzsereink célja az, hogy olyan korszerű befektetési lehetőséget kínáljanak, ami megfelel a befektetők mindenkori igényének: magas hozam, biztonsági stratégia, rugalmasság és értékállóság. Ezt kínálja Önnek a QFP független pénzügyi tervező csapat a Timberland Befektetési Alapokkal. www.QFP.hu és www.penzugyeink.com

Egy rövid videó a Timberland Befektetési Alapok és az alapkezelő szolgáltatásáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://gazdagodo.blog.hu/api/trackback/id/tr974911523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása